Over ons

Bouwbedrijf van den Borst is een aannemingsbedrijf met ruim 55 jaar ervaring. Wij zijn een flexibel bedrijf dat al uw bouwkundige werkzaamheden met eigen personeel kan uitvoeren. Van klein tot groot en van van A tot Z . Wij hebben diverse werkzaamheden uitgevoerd voor een groot aantal opdrachtgevers, waaronder: bedrijven, particulieren, gemeenten, instellingen en verenigingen.

Kleinere verbouwingen voeren wij compleet met eigen personeel uit om de bouwtijd zo kort mogelijk te houden en afstemverliezen in de planning te voorkomen. Bij deze kleinere verbouwingen doen wij zelf ook de installaties. Hierdoor besparen we veel tijd en kunnen we een verbouwing snel en efficiënt doorlopen. Bij grotere verbouwingen of nieuwbouw maken we gebruik van een vaste ploeg van gespecialiseerde onderaannemers.

Kwaliteit staat voorop bij Bouwbedrijf van den Borst en wij zullen altijd ons uiterste best doen om ieder project, groot of klein, van dezelfde hoge kwaliteit te garanderen.

Professionele aannemerij

Wij leveren als aannemerij vakwerk op maat. Dat betekent dat wij graag bij u langskomen om de situatie te bekijken alvorens wij een offerte maken en aan de slag gaan. Zo garanderen wij een correcte inschatting van de kosten en creëren we duidelijkheid voor beide partijen. Als ervaren aannemer hebben wij de nodige kennis in huis om vrijwel elke klus aan te kunnen. U kunt er van op aan dat wij elke klus met dezelfde professionaliteit en hoge kwaliteitseisen aanpakken en streven altijd naar het allerbeste resultaat.

Ambachtelijk vakwerk

Bouwbedrijf van den Borst staat bekend als dé aannemer in de regio Beesel die ambachtelijk vakwerk levert. Wij zijn een aannemerij met een eigen timmerfabriek, waarin wij elke gewenste houten raamdecoratie, deurpost, vensterbank, ornament of omlijsting kunnen maken. De passie voor dit ambachtelijk aannemerswerk komt terug in onze hele aannemerij. Wij zijn pas tevreden als wij voor onze klant een topproduct geheel naar wens en smaak hebben afgeleverd.

Eigenaren

Han v/d Borst
Han v/d BorstEigenaar